Hjem Reisemål Vestlandet Aktiviteter og Opplevelser på Vestlandet

Gudvangen-naeroyfjorden-foto_Geir_Johansen.jpg

Vestlandet

Les mer
Close Page View
Trolltunga_-_Foto__Steinar_Talmoen.jpg

Severdigheter

Les mer
Close Page View
Flamsbanen-Videre_i_Flamsdalen-flamsbanen_3-foto_Geir_Johansen.jpg

Opplevelser

Du er nå på siden Aktiviteter og Opplevelser

Les mer
Close Page View
Bergen-bryggen_i_bergen.jpg

Byer og Steder

Les mer
Close Page View

Aktiviteter og Opplevelser


Atlanterhavsvegen_0019_-_foto_Geir_Johansen.jpg
flamsbanen03_-_foto_Geir_Johanen.jpg

Finn Aktiviteter og Opplevelser på Vestlandet

På Vestlandet vil du finne mange aktiviteter og opplevelser som kan friste selv dem mest kresne. Her finner du aktiviteter i mange kategorier og typer. Fjord - cruise for å oppleve vestlandets fjorder og omliggende fjell og natur fra der du ser det best - nemlig fra fjorden. Isbrevandring. Fjell og toppturer med lokakjent guide. Har du lyst på litt fart og spenning finnes det mange tilbydere av både elve - rafting og sea - rafting. Eller kanskje du liker det litt roligere å vil oppleve de flotte fjordene og dalene , og bare nyte naturen, stillheten og roen fra sykkelsetet. Her kan du også fiske i både fjordene, fjellvatn og elver. Kanskje du vil dykke, - eller oppleve fjordene fra kano og kajak. Her er det muligheter for alt.


Fjord - cruise er en meget pupulær aktivitet på vestlandet. Her kan du virkerlig få oppleve de vakre fjordene og fjordlandskapene fra der du har den desidert beste utsikten - nemlig fra midt på fjorden. 

fjordcruise på hardangerfjorden - Foto Geir Johansen.jpg

Isbre vandring: Er blitt en attraktiv opplevelse for den eventyrlystne. Her kan du med lokalkjent guide få en spennende aktivitet med å vandre på noen av landets mektigste isbreer, og se dette naturens underverk fra siste istid på nært hold og selvopplevd.

isbrevandring - foto Geir Johansen.jpg

Fjell og toppturer: Her kan du boltre deg i fjellturer enten på egen hånd etter oppmerkede stier, eller sammen med guide som på turen gir deg nyttig informasjon om både naturen og lokal historie.

Rafting: Hvorfor ikke oppleve mange av de flotte elvene med et lite adrenalinkick, og være med på elve - rafting i frådende stryk, og ha det spennende og moro på samme tid. Eller kanskje en tur på fjorden i hurtiggående Rib - båter.

Hvorfor ikke ta en byvandring omkranset av vakker arkitektur, og historiske bygninger som eksempelvis i Bergen, Ålesund og Stavanger. Eller kanskje besøke mange av de flotte historiske stavkirkene fra vikinge tiden.

Bergen-bryggen i bergen.jpg

I landsdelen vil du også finne mange museer i forskjellige kategorier. Flere akvarium og opplevelsessentra. I tillegg til en rekke festivaler og arrangementer som du garantert vil finne interessant å være med på og en del av.

  • slide

    Fremhevede

Noen fremhevede Aktiviteter og Opplevelser fra landsdelen
Finn Aktiviteter og Opplevelser på Vestlandet


Kart kommer når aktiviteter er lagt til

© GoTo Norway 2017