- Lofoten / Svolvær / E10 -


Lyngvær Lofoten Bobilcamp

Foto ©: Lyngvær Lofoten Bobilcamp

Lyngvær Lofoten Bobilcamping er plassen for en velfortjent pause og et fantastisk eventyr

Lyngvær Lofoten Bobilcamping er plassen for en velfortjent pause og et fantastisk eventyr, her stiger fjellene 1000 meter over havet og fiskevann er lett og finne i fjellene ved siden av, og campingplassen ligger rett ved kysten til Vestfjord. Her er det ideale forhold for alle typer eventyr og ferier, eller for å ta seg noen fredfulle dager i de pittoreske omgivelsene. Vi vil gjøre alt vi kan for å forsikre oss at ferien din på Lyngvær Lofoten Bobilcamping vil bli komfortabel og hyggelig. 

Lyngvær Lofoten Bobilcamping ligger nært havet og gir flott utsikt over det karakteristiske Lofotlandskapet. Her kan både gamle og unge samle krefter og slappe av på lyse sommerkvelder. Ta en kveldstur på området med hund og venner, eller plukk bær og sopp I fjell og mark. Hos oss har du muligheten til å bli kjent med folk som deler samme ferieform som deg selv, kanskje du finner en venn eller to? 

Campinganlegget ble bygget i 1991/1992 og likker idyllisk til langs Hennigsværstraumen med flotte fiske- og bademuligheter, og rommer mange enheter, herav halvparten med strømuttak.
Anlegget innehar resepsjon, store dusj- og sanitæranlegg, felleskjøkken med koke- og oppvaskmuligheter v/k-vann, oppholdsrom med satelitt TV.

Vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, tømmeanlegg for toalett(Bobil/Caravan), flere leke-plasser, båtutleie - robåter og motorbåter.
Midtsommers er det 22 timer sol vid klarvær, fint turterreng både langs havet og fjellet som ligger rett ved anlegget. 300 meter fra anleggt finnes utleie av hytter og rom.


Kategori / Type : Campingplass

Adresse : Lyngvær, 8313 Kleppstad

Telefon : +47 97 71 39 50 - +47 93 28 29 61

@Mail : lofoten.bobilcamping@outlook.com

Nettside : Klikk her for å gå til nettsiden


Se flere bilder

No images were found.

Finn stedet på Norgeskartet

Klikk på det blå feltet, og Google kart åpnes automatisk på din Pc, Tab, og Mobiltelefon med vei og kjørebeskrivelse fra akkurat der du er.

Kart / Gps: 68.225834, 14.217944

Adresse: Lyngvær, 8313 Kleppstad


Kjente severdigheter i nærheten

 

Lofotakvariet

Om du er i Lofoten over havet, er Lofoten og dens kyst like interessant og flott under havet. Akvariet i Kabelvåg har 23 små og…

 

Lofotkatedralen

Kabelvåg kirke går også under navnet Lofotkatedralen. Korskirken fra 1898 er den største trebygningen nord for Trondheim. Kabelvåg…

 

Lofotmuseet

Opplev lofotfiskerens historie på en av de best bevarte væreiergårdene i Lofoten. På tuftene av middelalderbyen Vågar finner du…

 

Lofotr vikingemuseum

Lofoten: En arkeologisk sensasjon fra vikigenes tidsalder. I 1983 startet de arkeologiske undersøkelsene og i årene 1986 - 1989…


Del siden, les og skriv kommentarer


© GoTo Norway 2017