- Østlandet / Bø i Telemark /- Rv36 -


Bø Sommarland

Foto ©: Bø Sommarland

Bildet viser: Den populære Sentrifuga, en annerledes vannsklie

Opplev Bø Sommarlands fantastiske attraksjoner, VANNvittig moro for hele familien!

Bø Sommarland er en fantastisk flott badepark og badeland i beliggende kun 4,7 km nord for Bø sentrum. Her finner du mange spennende aktiviteter og opplevelser for hele familen - både for store og små. Her kan alle få sine herlige og morsomme vann - opplevesler. Det er noe for alle! På området er det også flere flotte spisesteder ( 13 forskjellige ) med mye god og variert mat, som du kan besøke når du kjenner sulten gnage i magen. Her er de forskjellige spisestedene!

Her finner du en drøss med vannsklier fra de helt enkleste - til de store og virkerlig avanserte med mye fart, moro og spenning. Her finner du også mye artig for de aller minste som Tråbilbane, Trafikkskole, mini - vannsklier, Tarzan - løype og Maurtua, og mye mye mer. Som vi liker å si selv - Her finner du alle våre VANNvittig morsomme sklier!

Under kan du se noen av våre flotte og spennende attraksjoner, og alle sammen finner du på vår egen nettside.

Klikk på bildet og det kommer opp et større PoP Up bilde.

Bøverstranda

Bøverstranda er et badeeldorado for hele familien hvor alle kan boltre seg i et enormt basseng! Den ene halvdelen av Bøverstranda er spesielt fin for våre yngste gjester, for her er det grunt som på en langgrunn strand. Dette området har en vanndybde fra 0 til 60 cm. Husk på at alle små barn må ha på seg svømmebleie når de bader hos oss. På den andre halvdelen kan de som er større balansere, sprute, svømme og leke seg, mens de voksne slapper av på en av de mange solsengene på land. Hvis de ikke heller vil være med på leken, da!

Boverstranda_001.jpg
Boverstranda_002.jpg

Halfpipe

Halfpipe – et kick du sent kommer til å glemme!

Synes du Halfpipe ser skummel ut når du står på toppen? Vi lover deg at det ikke blir mindre skummelt når du stuper loddrett utfor!

Halfpipen har en høydeforskjell på hele 19 meter. Når du først har våget deg utfor,  suser du frem og tilbake i en dobbel badering i full fart ned den U-formede rampen. Etterhvert avtar farten og dette fører til en behagelig ferd gjennom et fargerikt rør før du ender opp nederst i Vannland.

Halvpipe_001.jpg
Halvpipe_002.jpg

Tryll

Tryll er hele 160 m lang og med en høydeforskjell på nesten 20 meter og med flere overraskelser underveis. Tryll er unik da det finnes kun et fåtall av denne typen i hele verden – den med flest elementer finner du selvfølgelig hos oss! Spesialeffektene gjør den til en magisk flerdimensjonal vannsklie, hvor de fleste av sansene dine brukes på turen. På fem steder i løpet av nedfarten kan du oppleve forskjellige filmklipp med lyd. Før hver tur velger du hvilket tema du vil oppleve på veien. Det betyr en ny tur hver gang.

Tryll_001.jpg
Tryll_002.jpg

Mot i brøstet

Mot i Brøstet – vår mest populære vannsklie!

Mot i Brøstet er Europas største vannberg- og dalbane.Opplevelsen lever virkelig opp til sitt navn, denne er virkelig kun for tøffinger!

Fra det høye tårnet blir to og to sendt utfor i gummiflåter. Her går det både rett nedover og rett oppover. Ferden fortsetter gjennom en lang og mørk tunnel med krappe svinger før turen er over, og du kan endelig puste ut. Samtidig som du farer nedover får du store vannspruter på deg, så vær beredt!

Denne sklien er et «must» å ta for alle som liker fart og spenning. Mot i Brøstet får du garantert lyst til å ta mer enn en gang. Du kan ta sklien både alene og to sammen.

Mot_i_brostet_001.jpg
Mot_i_brostet_002.jpg

Se været i Bø
Se værmeldingen på stedet

Kategori : Badepark / Badeland

Adresse: Steintjønnvegen 2, 3804 Bø i Telemark

Telefon: +47 35 06 16 00

@mail: informasjon@sommarland.no

Gå til vår egen hjemmeside

Veinummer: Rv36 / Folkestadvegen

Se kart over badeparken

Flere flotte attraksjoner og vannsklier er: ( klikk på navnet for å se bilde ) Sentrifuga - Sikk og Sakk - Sjøormen Sjur - Supersurfer - Tarzan løypene. I tillegg til så mye mye mere som du kan se på vår egen internet side. Her kan du se bilde av Badepark - kartet hvor du ser plasseringen på attraksjonene. Se alle våre attraksjoner og vannsklier HER! 

Show : I Leikelandmanesjen er det hver dag show med den livlige matrosen Skrubbe Dekk, en klønete men kvikk sjømann med norgesrekord i ballongdyr og en forkjærlighet for musikk og komikk. Showet vil inneholde en kavalkade med slapstick, tryllekunster, dans musikk og allsang. Et sjømannshow for hele familien!

Besøk oss, og du vil få en morsom, spennende, og uforglemmelig opplevelse.


Se flere bilder i PopUp bildegalleri

Se plassering på Norgeskartet

Klikk på det blå feltet over, og Google kart åpnes automatisk på din Pc. Tab eller Mobiltelefon med kjørerute og kjørebeskrivelse.

Kart / Gps: 59.446536, 9.073448

Adresse: Steintjønnvegen 2, 3804 Bø i Telemark


Del siden, les og skriv kommentarer© GoTo Norway 2017