- Østlandet / Otta /-


Heidal Rafting

Foto ©: Heidal Rafting

Heidal Rafting er et av Norges største raftingselskap og ble etablert i 1992

Heidal Rafting er et av Norges største raftingselskap og ble etablert i 1992. Med utgangspunkt i Sjoa som en av de beste elvene i Nord-Europa for rafting og elvesport, er dette stedet for å oppleve rafting på sitt beste. Du kan kontakte oss via telefon, epost, eller bestillingshjelp skjemaet.

Rafting er en spennende aktivitet som passer de aller fleste, fra 7-åringen til 70-åringen. Det gjelder bare å velge riktig tur! Vi har et bredt utvalg av raftingturer, og har helt sikkert en som passer deg. Rafting skal oppleves som spennende og morsomt, men også trygt. Dette har vi gjennom 27 år perfeksjonert slik at vi kan gi deg den best mulige opplevelsen.

Ta kontakt via epost, telefon, eller bestillingsskjema slik at vi kan lage en pakke som passer akkurat for deg og dine behov.
Våre raftingturer spenner fra rolige familieturer til det råeste du får i Norge. I en raftingflåte er det vanligvis 6 gjester og 1 guide. Dere får låne 3 millimeter tykk neopren våtdrakt og jakke, sko og hjelm samt redningsvest. Instruksjon blir gitt til alle deltakere, og vi legger spesielt stor vekt på sikkerhetsinstruksjonen for at du skal være så trygg som mulig.

Vi tilbyr også våre besøkende andre aktiviteter enn rafting, slik at du på et todagers opphold kan kjøre et variert program. Elvebrett, juving, og tauaktiviteter er i regi av Heidal Rafting. Resten av aktivitetene er via våre samarbeidspartnere.

Se været i Otta
Se værmeldingen på stedet

Kategori / Type: Rafting og Aktiviteter

Adresse: Heidal Rafting Åmotsvegen 79, 
2670 Otta

Telefon / Booking: +47 612 36 037

@mail: post@heidalrafting.no

Gå til vår egen hjemmeside

Veinummer: E6


No images were found.

Se plassering på Norgeskartet

Klikk på det blå feltet over, og Google kart åpnes automatisk på din Pc. Tab eller Mobiltelefon med kjørerute og kjørebeskrivelse.

Kart / Gps: 61.683353, 9.521958

Adresse: Heidal Rafting Åmotsvegen 79, 2670 Otta


Del siden, les og skriv kommentarer© GoTo Norway 2017

xxx