We work on a new page of GoTo Norway so will be a lot more faster, and with a new design. All pages here now is temporary. until the new one is finish.

 

 

- Sørlandet / Bjelland / Fv455 -


Adventure Norway

Foto ©: Adventure Norway

Norges Sydligste Raftingsenter har rafting for alle! Gøy og spennende familierafting, rett og slett en flott og morsom aktivitet alle kan være med på!

Raftingen passer for alle fra 6 år og oppover. Det er en veldig populær og flott familieaktivitet. Det er også perfekt for vennegjengen, klasseturen, utdrikningslaget, you name it!

Siden 2001 har vi holdt på med rafting i Mandalselva. Elven er gradert 2/3. Det betyr at det er en snill elv, men med flere spennende stryk. Vi setter sikkerheten i høysetet og har erfarne guider. Turen blir tilpasset etter kundens ønsker og behov. Du bestemmer selv om vi skal ha en veldig spennende og morsom tur med masse spill og lek på veien ned, eller om du ønsker en stille, trygg og rolig tur ned elva.

Zip Line :

På området vårt ved Rafting senteret i Hesså har vi en 70 meter lang wire, som går fra en side av Mandalselven til den andre. Wiren varierer fra 4 – 8 meter over vannet. På vestsiden av elven, blir selen din festet til wire løperen, og du er klar for å ta et stort steg før du flyr over elven i høy fart.

På andre siden av elven vil du miste fart og stoppe helt av deg selv, før vi trekker deg tilbake igjen. Her får du  muligheten til å nyte den flotte utsikten oppover og nedover elven.

001 Zipline.jpg

Klatring og Rappellering :

Fantastisk naturlig klatrevegg som passer for alle. Flott familieaktivitet, ta med vennegjengen eller bare kom for å klatre

Vi har et mangfold av klatrebolter i veggen med topptau. Klatrerutene er i flere vanskelighetsgrader, der de fleste får utfordre seg og ha det gøy med å mestre flere ruter. Du får en grundig opplæring i sikkerhet, lærer litt om de forskjellige knutene og får litt praktisk informasjon. Når alt dette er gjennomgått, setter vi i gang med å klatre og tester ut de forskjellige klatrerutene.

002 klatring og rappellering.jpg

Kanoturer :

Utgangspunktet for kanoturene hos Adventure Norway begynner på Raftingsenteret på Hesså, og fortsetter 6 km nedover Mandalselva. Du padler i naturskjønne omgivelser hvor stillheten er magisk, er du heldig kan du oppleve bever og andre ville dyr. Mandalselva er også en av norges beste lakseelver.

Denne delen av elva er stilleflytende, der er kontinuerlig bevegelse i vannet men ingen bølger. Dermed er denne delen av elven trygg og behagelig for alle og enhver, selv de uten noe særlig erfaring kan ta turen.

Kanoturer.jpg

Kanoene våre har 3 seter og er tilpasset 2 voksne og ett barn. Elvestrekket er cirka 6 km til du kommer ut til Manflåvannet. Her går det an å bade.

Dette var bare noe av det vi kan tilby av moro og spenning. Vi har også Kajak kurs. Klatring i berg og fjell. Paintball. Elgsafari. Familieaktiviteter og Bushcraft. Mye moro og spenning for både store og små.

Kategori / Type : Moro og Spenning

Adresse : Hessåveien 71, 4536 Bjelland

Telefon : +47 481 51 854

@Mail : info@adventurenorway.net

Nettside : Klikk her for å gå til nettsiden

Veinummer: Fv455