Dette er en test på toppen

Velkommen til en steingal verden

Mer enn 1 million gjester har besøkt Mineralparken. Utstillingen inne i fjellet, alle aktivitetene, de vakre omgivelsene og det helt spesielle temaet i parken, gjør oss unike på verdensbasis. Parken videreutvikles hvert eneste år og siden 2005 har den utvendige delen av parken gjennomgått en total forandring. Små og store kan leke og kose seg både ute og inne. Den store lekeplassen, flere klatretårn på vannet, supersklia, skattejakt og alle aktivitetene som handler om stein er åpne hver dag hele høysesongen.

Alle barn elsker stein og på Mineralparken kan de lage figurer og smykker av stein. De kan se på stein og krystaller fra hele verden. De kan gå på leting etter dem, de kan ta på dem og lære om dem, slik de ikke kan noen andre steder. På Mineralparken er vi konstant på leting etter nye måter å tilfredsstille nysgjerrige, lekne barn, og vil utvikle parken slik at hele familien kan nyte parken på stadig nye og mer morsomme måter.

TEAM MINERALPARKEN
De ansatte på Mineralparken er hele tiden til stede for deg og din familie, og strekker seg langt for å yte den beste servicen for dere. De vil gjennom hele dagen, helt til siste gjest har forlatt parken, hjelpe dere slik at dagen blir hyggelig og uforglemmelig. Dersom dere trenger informasjon om andre aktiviteter i området rundt, ta kontakt med resepsjonen. De har tilgang på masse informasjon og materiell, og svarer på deres spørsmål så dere får en flott ferie.

Tekst fra Mineralparken


Billettpriser:

Mineralparken Dagsbillett 140,-/190,-

185,

-/215,-

Mineralparken Sesongkort 335,- 385,-
Klatreskogen Junior Park 170,- 170,-
Klatreskogen Grand Park 320,- 320,-
Kombibillett Mineralparken + Junior Park 295,- 295,-
Kombibillett Mineralparken + Grand Park 450,- 450,-
Kombibillett Sesongkort, MP + GP 1150,- 1150,-
Kombibillett Sesongkort, MP + JP 750,- 750,-