We work on a new page of GoTo Norway so will be a lot more faster, and with a new design. All pages here now is temporary. until the new one is finish.

 

 

- Sørlandet / Høvåg - Lillesand / E18 - Fv420


Skottevik Feriesenter

Foto ©: Skottevik feriesenter

På Skottevik Feriesenter vil du oppleve noen av Norges vakreste skjærgårdsopplevelser. Stort feriesenter med alle fasiliteter står til din disposisjon.

På Skottevik Feriesenter vil du oppleve noen av Norges vakreste skjærgårdsopplevelser. Stort feriesenter med alle fasiliteter står til din disposisjon. Å leie ei hytte eller leilighet på Skottevik er en bra begynnelse på en bra ferie. Sommeridyll i havgapet. Våre boenheter er utstyrt med alt dere trenger for en herlig opplevelse på Sørlandet. Vi har mange ulike boenheter i størrelse og prisklasser.

006 Leiligheter.jpg

Skottevik er en 4 stjerners campingplass på Sørlandet. Ikke langt til verken Lillesand, Kristiansand eller Dyreparken. Perfekt for barnefamilier. Bo på vår camping i campingvogn eller telt. Eller book deg inn i en av våre hytter eller leiligheter – her er noe for alle. Campingplassene er fordelt på flere felter adskilt av grønne hekker. Plassen er tilrettelagt for både campingvogner, bobiler og telt. Det er muligheter for tilgang på strøm på de fleste plassene. Campingplassen ligger i umiddelbar nærhet til sjøen og Skottevik sine fasiliteter.

003-2.jpg

Opplevelser for hele familien :

Skottevik Feriesenter er et eldorado for hele familien og har alt + litt ekstra som skal til for å gjøre ferien så vellykket som mulig.

I havna ligger kanoer og robåter som våre gjester fritt kan disponere. Vi har  lekeplass, enkel minigolf, fotballbane, sandvolley og svømmebasseng. Inne i vika har vi en rekke bukter med sandstrender og blankskurte svaberg. Vi har egen butikk som hver morgen i fellesferien tilbyr ferske rundstykker. Vi har også eget gatekjøkken hvor du kan få kjøpt småretter, samt at vi har egen restaurant. Brygga restaurant ligger helt nede på bryggekanten på Skottevik FerieSenter. Her kan du nyte nydelige retter i flotte omgivelser. Vi har plass til 70 personer inne i restauranten, og det er plass til 30 ute på terassen.

svømmebasseng.jpg

Se våre forskjellige hytter og leiligheter på vår egen side.

Kategori / Type : Camping / Feriesenter

Adresse : Sandeveien35, 4770 Høvåg

Telefon : +47 37 26 90 30

@Mail : booking@skottevik.no

Nettside : Klikk her for å gå til nettsiden

Veinummer: E18 - Fv401 - Fv221 /222