We work on a new page of GoTo Norway so will be a lot more faster, and with a new design. All pages here now is temporary. until the new one is finish.

 

 

- Sørlandet / Risør / E18 -


Sørlandet Feriesenter

Foto ©: Sørlandet feriesenter

Hos oss finner du overnatting i hyggelige omgivelser og i mange forskjellige kategorier og størrelser.

Camping :

Her har vi egne bobilplasser, komfortplasser, vanlige plasser og ett helt eget teltområde. For at du skal ha det så komfortabelt som mulig har vi to moderne sanitæranlegg strategisk plassert på hver side av feriesenteret. Begge har baderom, familierom, barneavdeling og campingkjøkken.

Havgløtt bad :

Havgløtt Bad er et perfekt sted for soling og bading. Bassengene er oppvarmet og åpne fra starten av juni til og med nest siste helg i august. Klokken 1000 - 1900. Et eldorado for hele familien. I høysesongen er det også kafé og kiosk i forbindelse med bassenget.

havgløtt bad.jpg

Båtutleie:

Hos oss kan du leie båt. Med båt anbefales en tur til Trehusbyen Risør, Den hvite by ved Skagerak. I Risør kan du fortøye båten helt innerst i havnen, spasere en tur i byen, spise en iskrem og oppleve atmosfæren i en ekte sørlandsby! Den nære skjærgården er ett ypperlig alternativ for deg som vil bade og sole deg, eller bare slappe helt av. Det er også flotte fiskeforhold for torsk, sei, makrell og sjøørett i fjorden på utsiden av Sørlandet Feriesenter.

Hytter og leiligheter :

Hos oss finner du overnatting i hyggelige omgivelser og i mange forskjellige kategorier og størrelser. Vi har muligheter for overnatting i både hytter, leiligheter og rom. Dette er enheter med alt fra ett til fem soverom. Velg det som passer best for ditt reisefølge.

Her presenterer vi 3 forskjelllige størrelser. Les mer på vår egen nettside for fullstendig oversikt.

Fjordstua : 10 + 2 personer - 5 soverom.

fjordstua 001.jpg

Dette er feriesenterets største og fineste hytte. Denne hytten er perfekt for dere som reiser flere familier sammen eller bare ønsker god plass, nydelig utsikt og moderne fasiliteter. Den har også den beste beliggenheten, bare 30 meter fra Sandnesfjorden og med nydelig utsikt utover fjorden.

Denne hytta leies stort sett bare ut på ukesbasis. Vi har bare en hytte av denne typen, så det lønner seg å bestille så raskt som mulig for å få de datoene dere ønsker.

I hytten finner du fem soverom,  tre av disse har to enkle senger som enkelt kan settes sammen. Ett soverom har dobbelseng og ett har familiekøye. Det er et bad oppe med wc og dusj. Oppe er det også loftsstue m/sovesofa. Nede er det et universelt utformet hovedbad med wc, to dusjer og badstue. I førsteetasje er det stue med 42' flatskjerm, stort spisebord og åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er godt utstyrt med  oppvaskmaskin, mikro, komfyr, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Egen, stor utebod med fryser. Stor veranda med stoler, bord og den flotteste utsikten til fjorden.

Hytter B pluss: 4 + 2 personer. 2 soverom.

Hytter b pluss 001.jpg

Det beste alternativet for deg som ønsker hytte med to soverom og vil ha et moderne bad, samt fullt utstyrt kjøkken med moderne fasiliteter. Her har dere to soverom med familiekøyer på hvert rom. Med andre ord har denne kategorien litt høyere standard enn de andre med to soverom, nemlig Hytter B og C. 

Generelt blir døgnprisen rimeligere jo flere døgn du leier.

Disse hyttene har høyest standard av alle hyttene med 2 soverom. Det er moderne bad med dusj, wc og varmekabler. På begge soverommene er det familiekøye med 150 cm + 75 cm bredde. Kjøkken med moderne fasiliteter. Oppvaskmaskin, komfyr, mikro, vannkoker og kaffetrakter. Høyt kjøleskap med liten fryser. Terrasse med ett bord, seks stoler og fin utsikt til fjorden. Anbefalt for 4 personer, men også mulig for 6.

Leiligheter E : 3 + 1 personer. 1 soverom.

leilighet e 001.jpg

Ett godt og budsjettvennlig alternativ for deg som ikke har bruk for mer enn ett soverom. Renovert i 2017. Her er det ett soverom med dobbelseng(150cm bredde) og enkelkøye over. Sovesofa i stua. Bad med dusj og wc. Fullt utstyrt minikjøkken, med kokeplater (ikke stekeovn), mikro, vannkoker og kaffetrakter. Leilighetene har en stor felles plen der det er plassert bord med benker. Flott utsikt utover fjorden fra uteplassen. Nærme lekeplassen og bassengene. Anbefalt for tre personer, men også grei for fire.

Sjekk alle mulighetene for overnatting på vår egen hjemmeside.

Gjestehavn :

Velkommen til vår gjestehavn. Som gjest hos oss har du tilgang til alle vår fasiliteter, på lik linje med våre camping- og hyttegjester.

002 forsidebilde.jpg

Kategori / Type : Campingplass

Adresse : Åkvågveien 590, 4957 Risør

Telefon : +47 37 15 40 80 

@Mail : post@sorlandetferiesenter.no

Nettside : Klikk her for å gå til nettsiden

Veinummer: E18