Hjem Reisemål Sørlandet Overnattinger

- Sørlandet / Overnatting -Overnatting på Sørlandet

Holsthuset Losji

Grimstad: I historiske omgivelser med moderne fasiliteter i hjertet av Grimstad. Holsthuset Losji ligger kun 60 meter fra Ibsenmuseet, og tilbyr terrasse og gjestestue. Alle rommene på gjestgiveriet har skrivebord, flatskjerm-TV og gratis WiFi. Noen av rommene kan også skilte med balkong. Gjesterommene er nyinnredet i bygning fra 1801, og utstyrt med vakre, gamle møbler og interiør. Hvert rom har sin stil, men med komfortable senger, private…

Kjøbmandsgaarden

Mandal: Kjøbmandsgaarden Hotel ligger sentralt plassert i Mandal sentrum, med trange gater og hvitmalt trehusbebyggelse. Hotellet har tilhold i en verneverdig trebygning og har gjennom interiør og atmosfære tatt vare på noe av kjøpmannsmiljøet fra midten av 1800-tallet.Theodor Gabrielsen Isenkramforretning hadde tilhold i denne bygningen helt frem til 1989. I restaurant og møtelokaler finner du utstilt et utvalg av en ”landhandlers” varesortiment…

Thon Hotel Arendal

Arendal: Thon Hotel Arendal er et nyoppusset og moderne hotell som ligger sentralt ved bryggekanten i Arendal. Det er kort vei til shopping og attraksjoner. Hotellet kan også arrangere møter og konferanser.

Thon Hotel Kristiansand

Kristiansand: Thon Hotel Kristiansand er et moderne sentrumshotell som ligger i Markensgate, byens gågate med gode shoppingmuligheter. Det er kort vei fra hotellet til Kilden teater- og konserthus, restauranter, museum, konsertscener og andre opplevelser i Kristiansand.


Finn Overnatting på kartet

0001 b oppført på våre sider.jpgDette kartikonet betyr at Overnattingen er oppført på våre sider med bilder, adresse, informasjon, telefon, link til egen hjemmeside m.m.

0001 a ikke oppført på våre sider.jpg Dette kartikonet betyr at der er Overnatting, men er ikke oppført på våre sider, og ingen info og bilder etc.


Del siden, les og skriv kommentarer


© GoTo Norway 2017